Vent lige med det…

Verden går under i morgen, siger de i radioen.

Altså, det ved jeg ikke lige om jeg er klar til. Der var så mange mange ting jeg gerne ville ha’ nået inden, en pige jeg gerne havde set blive voksen, lande jeg gerne havde besøgt, en mund jeg gerne ville ha’ kysset (igen), film jeg ikke har set, mennesker jeg endnu ikke har mødt og hvad nu med mine næsten færdige julekort..?

Nej, det går altså virkelig ikke, det må vente – jeg er ikke klar!

:

5 Comments

 • Mette

  😀 – you know me, I don’t kiss anybodys feet.

  Don’t apologize – the Danish language is much to difficult for a translator 😉

 • ste wilky

  Sorry about the above post. I was let down by google translation which said you had ‘feet to kiss’. I realised this was wrong, but too late to put my apology forward before you noticed.
  DOH!

 • Mette

  Næ næ Pia, det her er skam nogle østriske forskere, der er ved at lave “The big bang” og sortseerne regner med at de samtidig skaber et sort hul som jorden forsvinder ned/ud i – så hvis vi ikke er her efter 9.00 i morgen fik de ret 😉

  Jeg vælger nu at forholde mig til, at jeg også er her i morgen efter den tid – at jeg stadig får brug for mine julekort, ser min datter vokse op og får lov at kysse på den mund jeg drømmer så meget om!

  Stephen, keep those socks on – it’s too cold without 😉
  If the socks is a metaphor, I’m sorry to say, I don’t understand it!

 • Pia

  Den der undergang, det må være den Jehovas vit altid fremkommer med som ham der Armagetteren eller hvad de nu kalder ham?

  Kan godt se dit dilemma, i særdeleshed når jeg når til julekortene, jeg nåede faktisk lige at tænke at det ville være rimeligt ærgeligt hvis ik jeg nåede at få styr på bunken af personlige papirer der “flyder” på spisebordet hos mig.

  Såk, der er alt for mange ting man sådan pludselig ska forholde sig til;)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *