To sider af samme sag…

Der er altid to sider af en sag – og det er ret interessant at høre modpartens, når man selv er en af de to sider.

Og jeg skal hilse og sige, at min version er meget anderledes..!

.

4 Comments

  • Mette

    Jeg har i 27 år arbejdet i den samme store virksomhed og jeg har ikke tal på, hvor mange historier jeg har hørt om mig selv. Nogen af historierne har sikkert været sande (jeg var vist lidt en vildkat i mine yngre dage 😉 ) mens andre har være ren fantasi. Jeg har altid haft den holdning, at hvis jeg kunne bidrage til underholdningen på kontorene så okay med mig 🙂 – de mennesker, der betød noget for mig, vidste jo hvad der var sort og hvidt.

    Denne gang er det af langt mere personlig karakter, ikke bare gangsladder og derfor langt vigtigere for mig, at den rigtige historie bliver fortalt!

  • Anita

    Det er sjovt du nævner det, for jeg havde selv tænkt på at skrive et indlæg med samme emne. For nyligt hørte jeg nemlig en historie om mig selv, som jeg slet ikke kunne genkende. Du ved; én af den slags, som er startet med en ordentlig bunke fjer og hvor jeg , ligenu, ikke ved, hvor mange høns den er blevet til.

    En rigtig træls ting. Ærlig talt. Jeg håber bare de ører som lytter til historien kan skelne sort fra hvidt. Det håber jeg også de kan i det tilfælde, du selv står midt i. Der ER nemlig altid to sider af samme sag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *