Naturoplevelser

Jeg havde lige gået og glædet mig over at have set et rådyr ganske tæt på, og et lille egern springe over vejen, da jeg hørte en arrig gøen bag mig. Løbende hen af markvejen efter os (Arabella og jeg altså) kom en stor og arrigt udseende jagthunde-lignende hanhund.

Hold da op jeg fik Arabella i kort snor og  fik galet af mine lungers fulde kraft… det fik den da også til at stoppe og jeg tænkte, at nu måtte der da snart komme en ejer!!!! Men der var ikke et menneske i miles omkreds. Efter at have forsøgt at skræmme den væk, bare ved at råbe af den, måtte jeg ty til at kaste små sten efter den. Det er altså ikke nemt, når man også skal styre 50 kg. hund med den anden hånd! Den blev stående længe med blottede tænder og rejste børster, men valgte alligevel til sidst at luske af… jeg ér altså i stand til at skræmme nogen 😉

 

Jeg tror ikke lige, jeg lægger turen derned omkring det næste stykke tid – desuden har jeg ikke mere stemme tilbage!

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *