Lykke er…

Fandt en krøllet seddel med ordene

Lykke er ikke altid bare lagkage og bonderoser – lykke er at acceptere, at der også er lort og visne blade indimellem

og det kan der jo være noget om!

.

3 Comments

 • Pia

  lige præcis, alle de som kommer vores hjerte nær skaber helt klart både lykkefølelsen og overskuddet til at tage en tørn til.

 • Mette

  Jeg er helt enig med dig Pia – jeg tror helelr ikke på at nogen går rundt i en konstant lykkerus.

  I flg. Nudansk ordbog er lykke: en følelse af stor glæde og tilfredshed. Og den kan heldigvis opleves på mange forskellige måder, og af og til kun i korte glimt. Jeg føler mig lykkelig når min datter gi’r mig en knus, når jeg får et varmt smil af manden i mit liv, når jeg som pt. pludselig kommer i forbindelse med min fortid eller i det hele taget når bare tingene lykkes for mig.

 • Pia

  Har altid haft tanken, at det der lykke var en smule opreklameret, en lånt tilstand, som heldigvis kommer til os alle, men som ikke er entydig, ej heller konstant.

  Den ér for den ene som noget helt andet for den anden, men det er nok også meget godt:)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *