Boots

Jeg faldt over en biks  på nettet “Back at the Ranch – cowboy boots“, som har boots i helt fantastiske designs – nogen af dem er mere specielle end de er kønne – se f.eks de her

Jeg har noget med boots… det er mit absolut foretrukne vinterfodtøj og jeg har gennem årene haft adskillige af slagsen – dog aldrig nogen så aparte som de her.

Men det kunne være… for forretningen reklamerer med “We Ship WORLDWIDE”. Så skal jeg nogensinde giftes igen kunne det være, at det skulle være i et par “wedding boots” – de koster kun $ 2598, men så er de altså også håndlavede.😉

.

2 Comments

 • Mette

  Nej nej Leif – prisen er skam uden fragt.

  Jeg tror også de andre passer meget bedre til min personlighed 😉 for gift bliver jeg aldrig igen, hvis jeg kan undgå det. Jeg havde faktisk tænkt mig, at indramme skilsmissepapirene når de kommer og hænge dem et synligt sted – som med dit jakkesæt… en advarsel til mig selv om, et der skal jeg aldrig hen igen.

  Men på den anden side… prinsen kunne jo komme forbi 😉

 • Leif

  Det var da ikke så lidt af et prisskilt 🙂

  Det må da være fordi, at der går mindst 1.000 dollars til worldwide shipping 🙂

  Hvad med “she devil boots”, er det ikke noget for dig i tiden fra nu og frem til du skal giftes? 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *