En sand dyreven..

Svalerne flyver travlt rundt og finder mad til deres 2. kuld unger denne sommer. Reden er fyldt – måske enddog overfyldt. I hvert fald ringede Nanna ved middagstid, at der lå en unge (levende) ude på terrassen…

Jeg kender ingen som hende, der kan sætte himmel og jord i bevægelse for at redde et dyr, uanset om det er en kanin, en mariehøne eller som i dag en svaleunge.

Min nieces kæreste, Rasmus, blev tilkaldt og sidste melding lyder på, at ungen nu er sikkert tilbage i reden.

Tak Rasmus – du har reddet hele hendes dag 🙂

Opdateret kl. 17.05: Da jeg lige skulle hente nogle billeder fra mit kamera poppede det her billede op. Nanna ved godt at mor helst ser at alt bliver fotodokumenteret, så hun havde grebet det store kamera og fyret en hel serie billeder af 😉

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *