Herreløs…

Er der nogen derude i cyberspace der ved, hvor i alverden jeg skal henvende mig, hvis vores lille hittebarn (kanin) ikke bliver afhentet at rette ejermand?

Det må vel være et eller andet sted her i Nordjylland, hvor man kan aflevere sådan et dyr. Monstro det er noget politiet tager sig af? Jeg ved, at de i hvert fald tager sig af hunde, der bliver fundet uden ejemand. Måske skulle jeg prøve at ringe til dem. Jeg kan jo ikke bare lukke den ud i naturen igen.

Og jeg VIL ikke være kaninejer – BASTA!

3 Comments

 • Trine

  Hej Mette

  Prøv at gå ind på Dyrenes beskyttelse’s hjemmeside. Der kan man ringe til en person der tilhører en bestemt geografisk kreds og de vil tage sig af den. Jeg har selv en Hittekanin stående på 4 år i haven. Den er ved at være godt gråspængt og dens 2 kammerater (også hittekaniner) døde af alderdom sidste vinter. Min Kong-Kanin er en han og ved at være lidt oppe i årene. Jeg tænkte på at anskaffe den en bofælle da de andre døde, men nu syntes jeg at den er ved at være for gammel og jeg ved ikke om den kan enes med andre mere.

  Kender du kønnet på jeres hittekanin?

 • Pernille

  Prøv at kontakte Dansk Dyreværn Aalborg

  Dansk Dyreværn
  Råhøj 40
  9240 Tostrup
  Tlf: 98341233

  De må næsten kunne fortælle dig, hvor du kan aflevere hittekaninen, så en anden familie evt. kan få glæde af den 🙂

  Flot at I tog den ind 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *