I maskinrummet

Jeg har været en tur i maskinrummet. Jeg synes min side virkede lidt rodet og jeg har forsøgt at forenkle den en smule – jeg håber, det er lykkedes!

Jeg mangler stadig en smule her og der, men den kan vist god bruges, som den er nu. Hvis du vil kommentere, er linket i dette tema flyttet op på den lille taleboble ved siden af overskriften.

 

7 Comments

 • Anita

  Jeg kender det jo så godt. Pludselig får man lyst til at forny sig og så skal det være med noget helt andet end oprindeligt. Det skal der altid være plads til.

 • Mette

  Tak for respons Anita.
  Den gamle ligger jo stadig i maskinrummet og gemmer sig, men jeg tror lige, jeg beholder denne et stykke tid. Den passer ligesom bedre til hvem jeg er.

 • Anita

  Jeg må indrømme, at jeg synes bedre om den lyseblå. Den var så lys og venlig at komme ind på og jeg synes bestemt den var overskuelig. Jeg har ihvertfald aldrig følt mig besværet med at finde rundt på den 🙂

 • Pia

  Jeg synes din gamle side var super flot, men helt klart, denne er mere overskuelig, tror jeg:) Den er ihvertfald ikke blevet mindre pæn eller interressant:)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *