Fremlysning…

Den undvegne kanin er nu blevet installeret i et passende bur i haven. Så kan vi blot vente på respons på vores lille fremlysning, som bliver stoppet ind i samtlige postkasser i området i aften. Mon ikke vi kunne være heldige, at nogen henvender sig. Det håber jeg.

Jeg hørte på News til morgen, at man hos dyreinternatet i Århus modtager 5 nye dyr hver eneste dag her i sommer. Det er højst sandsynligt en tendens, der er gældende for det meste af landet. Dyrene, fortrinsvis katte, er fundet på rastepladser, i skraldespande eller andre mærkelige steder hvor folk ubemærket kan dumpe dem. Det er uhyggeligt, at nogen kan få sig til det… vi burde dæleme have et dyrepoliti i Danmark. Efter min mening slipper dyremishandler alt for nemt herhjemme!

2 Comments

  • Mette

    Jaaaa – den er jo slemt spændende og selv om hun er vant til marsvin, så hopper den her jo gevaldigt meget mere rundt.

    Så den rødhårede er blevet installeret på terrassen og kaninen på græsset. Sådan må det være – det kan jo ikke nytte at den er mere i fare her end uden for haven!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *