Rigtigt gamle venskaber

Hilsnen på min Facebook profil fik mig til at tænke på min far og hans marine kammerater, som så sent som i mandags mødtes til deres 60 års soldaterjubilæum.

De har for år tilbage stiftet en “forening” som hedder “Elevforeningen af 1948” og de sidste 10 år har de mødtes på Holmen én gang om året – og jeg skal hilse og sige, at de har det herligt. En flok aldrene herrer som stadig bruger navne som Stift, Tomat, Per Tangloppe, Bomuldsdyret, Buppelup, Hønsebryst, Polak, Gykkel, Pillerik, Stritter, Fehår, Plyds, Poul-Presser, Søvnig, China, Krølle, Knold, Hillerød, Neger og Bla.

Jeg synes det er herligt, at de orker at blive ved at mødes – de er jo ikke årsunger længere – men hvis de har det som min far, så er de alle marinesoldater helt ind i hjertet, uanset hvad livet ellers har bragt dem og mon ikke det er drivkraft nok!

 

2 Comments

  • Tina Kronsell

    Det er sgu da hyggeligt:-) Min morfar gøre præcis det samme med hans marinekammerater. En gang om året på holmen, så er sammenkomst. Og det tiltrods for at de er slut halvfjerdserne/start firserne alle sammen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *