Jeg er træt af at være træt!

Usædvanligt for årstiden er der tændt elektrisk lys her hos mig. Der er uvejr over Vodskov. Himmelen er sort og det buldre og brager. Mellem to kraftige regnskyl fik jeg lige hentet mit vasketøj ind – det måtte endnu en tur i gennem vaskemaskinens centrifugeringsprogram og så må det hænges op herinde, for udendørs bliver det ikke tørt i dag.

Det gør mig slet ikke noget at vejret ikke er mere sommerligt. Jeg er så forfærdeligt træt i dag og nu kan jeg ligge her på sofaen og se lidt Tour de France, blogge og små sove lidt uden at behøve føle dårlig samvittighed over jeg ikke lige stormer rundt og slår græs eller klipper hæk! Det trænger godt nok, men det må vente, jeg orker ikke nu.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *