Rygtesmede

På en stor virksomhed vil rygterne altid svirre – og i nogle afdelinger mere end andre.

Lige pt. er jeg genstand for et af dem. Meget til min egen overraskelse forlyder det nemlig, at der er der flyttet en mand fra mit firma ind hos mig… ret spændende ikke?

Og som I måske kan regne ud, kunne jeg næsten ikke komme hurtigt nok hjem i dag – for hvem søren kunne det være. Hvis det nu var en der så godt ud og også havde hænderne skruet ordentligt på, ville det da være okay – hehe.

Jeg fortalte historien ved frokostbordet og mine “frokost-venner” sagde, at jeg bare skulle bare sige til, hvis jeg ikke brød mig om ham, de havde sendt – så fandt de bare en anden 😉

De er squ altid så morsomme!

4 Comments

 • Mette

  hehe – skuffelsen var stor da huset var tomt – jeg havde håbet på en overraskelse. Men på den anden side vil jeg nu alligevel gerne selv have lidt indflydelse på hvem der flytter ind 😉

 • Lene

  Hej Mette.

  Måske det bliver til virkelighed 😉 sådan noget sker jo når man mindst venter det, taler af erfaring, hihihi 🙂

  Knuus
  Lene

 • Annette Thomsen

  Hej Mette og Arabella,

  Kan se du oplever en masse, Mette. Håber det er en lækker letpåklædt håndværker der (måske) er flyttet ind hos dig, ha ha. Ellers må i nøjes med noget tøsefiniider, dig og tøserne (2- og 4-benede). Håber i får en fed sommer og at vi måske støder ind i jer på en af udstillingerne…
  Kram fra os i Græsted.
  MVH Annette og flokken

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *