Mandag morgen

Jeg har været vågen mange gange i nat og har hørt regnen tromme – men nu er skyerne på retur og solen skinner. De to røde kommoder nød morgenturen på marken, selvom det kan være svært at få dem til at lave “det” vi kom for. Kornet er sjovt at lege og løbe i, at i hvertfald Arabella helt glemmer hvorfor vi egentlig er der. Men det lykkedes alligevel til sidst, så nu kan de godt være alene, mens jeg tager turen til Sygehus Syd i en 3-4-5 timer…

Jeg har desværre haft nogle uventede blødninger – ikke meget, men alligevel nok til at jeg er lidt nervøs for dagens undersøgelser og for om de nu vil slippe mig helt.

One Comment

  • Pia

    Fantastisk billede af de to hundebasser, jeg ka ski godt forstå de glemmer hvad en tur i reglen handler om, det der høje strå trækker da efter alt andet end dét der:)

    Held og lykke på sygehuset, håber det går den meget rigtige vej:)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *