Sommersøndag

Det har været en ualmindelig trist og lang dag. Regnen har silet ned det meste af tiden og det er jo ikke ligefrem sådan, at jeg sprudler af energi. Jeg har dog været udendørs iført regntøj, men det var ikke den helt store fornøjelse at gå tur i det vejr.

Jeg skal møde på hospitalet i morgen mellem 8 og 8.30. Jeg kunne ikke få at vide, hvorvidt de havde tænkt sig at beholde mig, så jeg må hellere pakke en bog, lidt tøj og min tandbørste. Jes har heldigvis kunnet have både Arabella og Nanna boende  – og der er de også fortsat. Det er en befrielse ikke at behøve spekulere på det. Selvom jeg sommetider er rigtig vred på ham, så er jeg taknemmelig for at vide, at de begge er et sted, hvor de er trygge og det er guld værd i den her situation. Ydermere har han været en knag til at hente og bringe både mig og alle de ting, jeg har haft brug for i forbindelse med sådan en akut indlæggelse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *