Flyttedag

5 stk. svaleunger sidder derude lige nu og gynger usikkert på min tørresnor. De er for store til at være i reden nu og jeg er sikker på, at det er det sidste jeg ser til dem. Så kan jeg gå i gang med at gøre terrassen ren efter dem – for de har selvfølgelig svinet lidt – det er hyggeligt, de er her, så det gør jeg gerne.

2 Comments

 • Lotte

  DEJLIGT,der er lidt nyheder på bloggen.
  Vores måde at holde lidt øje med dig.Krydser fingre for at du alligevel kommer til at nyde din ferie ,det er jo i øjeblikket tiltrangt.

  Knus Lotte

 • Gitte

  Det er tid til de får noget luft under vingerne :o), og med det vejr her så er der jo også masser af føde i luften.

  Mange god bedring hilsner herfra..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *