Bivirkninger

Hold da op – bivirkningen af den blodfortyndende medicin er blå mærker i en størrelse og i et antal, så jeg efterhånden ligner en, der har gået et par omgange mod Mikkel Kessler. Ja, det vil så sige, at de blå mærker sidder alle de steder, jeg er blevet stukket de seneste dage og heldigvis ikke synligt. Jeg var selvfølgelig advaret, men blev alligevel lidt paf da jeg så mit maveskind, som åbenbart er meget hårdt ramt. Men er det de eneste bivirkninger, jeg skal opleve, er det vist nemt sluppet. Jeg er også langt mere træt end normalt, men mon ikke det går over i løbet af weekenden, når oplevelsen har lagt sig.

Jeg har været ude og lufte mig på en lille gå tur i eftermiddag – det var dejligt at bevæge sig udendørs og at mærke vinden i ansigtet. Samtidig blev jeg overmandet af en pludselig tudetur – mest af lettelse over at være sluppet helskindet igennem – det er vist ikke helt gået op for mig endnu, hvor alvorligt det her har været. Og det bliver sikkert ikke sidste gang, der kommer en reaktion.

1000 tak for alle hilsnerne om god bedring der er strømmet ind her, på mail og via sms – det varmer at vide, at der er nogen der tænker på mig!

Fortsat god weekend til jer.

3 Comments

 • Gitte

  ikke at jeg skal lege kloge-Åge eller “blande” mig, men så løber Kreta ikke nogen steder, og det vigtigste er at du kommer helt på toppen igen :o)

 • Mette

  Hej Anette

  Tak for din hilsen og for jeres bekymring – jeg var squ også lidt bekymret selv 😉 men heldigvis slap jeg forholdsvis uskadt over på den anden side.

  Jeg krydser fingre for at lægen i morgen giver mig grønt lys til at rejse, men jeg er desværre ikke optimist.

  Mange hilsner
  Mette

 • Anette B

  Hej Mette

  Puha – det var da noget af en forskrækkelse… Godt at du slap med den 🙂

  Hvis du har et opkald på din telefon, du ikke ved hvem er, så kan det godt være mig, for Lene (Estruphus) har mailet mig og sms, om jeg havde hørt noget – vi var jo lidt nervøse over den stille blog, og især med det sidste afsnit, som omhandlede at du ikke havde det så godt… Så jeg ringede 😆

  Jeg håber inderligt, at I kommer til Kreta – det kunne du jo godt bruge lige nu 🙂

  Kærlig hilsen
  Anette B

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *