For højt eller for lavt

Jeg har lånt firmaets blodtryksapparat med hjem i dag. Nanna har i perioder klaget over svimmelhed (senest i går), men vi har ikke gjort mere ud af det. Så kom jeg til at tænke på, at jeg som ganske ung gik og besvimede på grund af et meget lavt blodtryk og det kunne jo være noget hun havde arvet fra mig. Vi testede over et par timer, mens hun sad helt afslappet foran fjernsynet. Jeg har absolut ingen anelse om, hvad et normalt blodtryk er for en 14 årig… men det højeste vi målte var 95 over 61 – og det synes jeg bestemt ikke lyder normalt – så jeg tror nok lige, jeg kontakter lægehuset i morgen. Om ikke andet så bare for at få hende tjekket af en sagkyndig.

Det er slut med lupiner og syrener, blæsten har ryddet valmuernes kronblade – det eneste naturen kan byde på lige nu, er kornblomst og skvalderkål – men sådan en markbuket, hentet på vores aften-lufte-tur, er nu også ganske køn.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *