Sen søndag

Klokken blev sørme over 9 i dag før den rødhårede og jeg kørte bilen mod hundeskoven. Hun var vist træt efter sin date i aftes. Ligesom vi skulle til at forlade skoven igen, ankom 6-7 biler med hunde i alle størrelser, som alle satte kurs mod hundeskoven. Måske har de fast mødetid søndag 9.30 – jeg spurgte ikke, for de kiggede på Arabella som om “hun er en af dem, de andre ikke må lege med”. Det skal nu ikke forhindre mig i at være der næste søndag omkring den tid – for selvom hun ser lidt farlig ud, så er hun det jo bestemt ikke. Tværtimod er hun meget meget sød og social – og har stor brug for andre hunde at lege med.

Hvis jeg ellers kan have bilen (som jeg stadig deler med min eks), så tror jeg, at jeg vil drage ud i det danske sommerland med mit kamera i dag. Det lufter lidt, så måske er der til at holde ud at være derude.

Men først skal kaffen og de nyhentede rundstykker nydes på terrassen, sammen med avisen og SAS taxfree kataloget, som jeg fandt i postkassen 😉

Ha’ en god dag!

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *