Stille morgen

Morgenkaffen og den bærbare er taget med på terrassen. Nanna er kørt i skole (uretfærdigt synes hun, når nu jeg havde fri) og jeg har en time eller to, hvor jeg kan sidde helt stille og fredeligt, drikke noget kaffe og opdatere mig med de sidste nyheder – inden jeg hopper på cyklen ned til byen – der er bøger, der skal hentes på biblioteket og varer der skal hentes hjem til weekenden.

Jeg er inviteret i sommerhus fra lørdag til søndag, men jeg har takket pænt nej. Jeg har så mange ting, der skal laves herhjemme. Desuden kan jeg heller ikke have Arabella med, så jeg bliver herhjemme og nyder de sidste varme dage. Jeg kan høre på vejrudsigten at denne weekend skal bruges udendørs – næste uge bliver regnfuld – men vi trænger også – eller rettere, naturen trænger.

Ha’ en god dag!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *