Ventetid

Det er nu lidt mere end 4 måneder siden at Nanna og jeg flyttede for os selv. Det er selvfølgelig stadig nyt, set i forhold til at mit liv sammen med Nannas far varede i 17 år – men jeg synes alligevel, jeg burde ha’ vænnet mig til den nye situation – og det har jeg ikke! Jeg sidder med en følelse af, at det her kun er en midlertidig situation – at der er opstået en tilfældig pause i mit liv, at jeg bare venter på noget, noget der skal overståes eller noget nyt der skal ske.

Det er ikke fordi jeg er ked af det eller har fortrudt, at jeg tog skridtet og flyttede – tværtimod! Jeg er glad, tilfreds og positiv. Nanna trives, hun og jeg har det rart sammen… mon ikke det bare er fordi ting ta’r tid – det vælger jeg at tro! Og så venter jeg videre – bare det ikke varer for længe!

5 Comments

 • Mette

  Jeg VED, jeg venter på noget godt – desværre er jeg bare ikke selv herre over hvor længe det varer – dét er træls!

 • Pia

  Puha Mette, vi er vidst flere der godt kunne ønske os at “noget” skete:) Jeg håber at Trine har ret i at alt godt kommer til den der venter, for det her med at være i en følelse der mærkes som konstant, og ikke på den rigtig gode måde, det er altså energikrævende:(

  Held og lykke Mette, må sommeren byde os alle alt det gode vi drømmer om:)

 • Trine nr. 109

  Mette…. Du ved da godt, at alt godt kommer til den der venter!!!!
  Man kan så også sige, at du er heldig med vejret, mens du venter på..?????
  Vi er de lykkelige indehavere af 5 killinger, mangler Arabella ikke sådan en at lege med?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *