A-hund

Arabella er en A-hund i en grad, så det også bliver for tidligt for mig. Klokken er ikke ret meget mere end 5, før hun begynder at kaste sig rundt i sækkesengen (det larmer) eller trippe rundt i stuen. På hverdage er det OK, for da ringer vækkeuret alligevel kl. 5.30. Men i weekenden synes selv jeg altså at kl. 5 er for tidligt. I aftes bestemte jeg så, at hun skulle sove i bryggerset, hvor hun har en mindre larmende kurv. Det er ikke fremmed for hende at være herude og det er også gået helt fint… men hvad tror I fjolset her (altså undertegnede)  har gjort??? Sat vækkeuret til at ringe kl. 5.30 som om det var en hverdag – ARGH!!! Jeg var lidt forvirret et kort øjeblik, men fik hurtigt konstateret at det var en fejl og kunne heldigvis vende mig om på den anden side.

Vi har været i hundeskoven, den rødhårede og jeg. Der ligger friske rundtstykker og venter – om en halv times tid vækker jeg Nanna. Jeg tror, jeg dækker op i haven, der er allerede varmt nok til det. God lørdag til dig også!

 

3 Comments

  • Mette

    Hun ikke bare ser herlig ud – hun er herlig! For et øjeblik siden lå hun og lignede uskylden selv, idet hun forsøgte at skjule en lilla klemme der koket stak ud af mundvigen – hun havde fået nej et par gange men kunne ikke dy sig 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *