Ja ja, jeg ska’ nok…

Nanna skal, efter konfirmationsundervisningen er slut, først møde kl. 10 om tirsdagen. Det har jeg glemt et par gange eller tre, hvilket i sagens natur ikke er populært – der er lidt forskel på at blive vækket kl. 6.30 og kl. 8.30.

Til morgen hængte der et kæmpeskilt på hendes dør: “Nej mor”!

Det tegner til at blive en dejlig tirsdag. Der er blå himmel over Vodskov og vinden er rar og lun. I eftermiddag skal jeg til Langholt og fotografere Jimmys 6 uger gamle hundehvalpe og det er altid en udsøgt fornøjelse at få lov at “gratte” med sådan en flok!

3 Comments

 • Irene Myhrvold

  Heisan!
  Så morsomt det var å gå inn her og lese:) Kommer oftest ikke inn på hundedagboken:( Høres ut til at dere har det flott, og det er kjempefint!
  Ønsker dere en flott sommer, og regner med vi ses rundt ringen, en eller annen plass om ikke for lenge. God tur til Grekenland:)
  Masse hilsener fra Irene & co

 • Mette

  Hej Laila

  Tak for hyggelig besked.

  Ja, planen var jo Stockholm, men man har som bekendt et standpunkt indtil man tager et nyt – så nu rejser Nanna og jeg i stedet til de varme lande. Men vi ses helt sikkert et andet sted ved en udstillingsring.

  Hav en fin sommer og held og lykke med dine smukke hunde i Stockhol.m

 • Laila

  Hei Mette,
  Herlig blog du har fått deg. Du kan visst det meste. 🙂 Jeg har lest meg igjennom dine innlegg og du har da litt å holde på med. Måtte smile av skiltet din datter hengte på døren…… 😉
  Håper vi ses igjen snart, kanskje på Verdensvinneren i Stockholm?
  Ha en fin dag.
  Hilsen Laila

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *