Skagen tur retur…

Skagen er en vidunderlig by og er på dette tidspunkt endnu ikke overrendt af turister – der var søndagsstille og jeg kunne gå rundt i de små gader næsten for mig selv. Her kunne jeg rigtigt godt tænke mig at bo – atmosfæren i byen er helt specielt – og der er enormt højt til himmelen. Det blev til en million milliard billeder – men jeg har valgt at vise, hvor enkelt det kan være, uden nogen er i tvivl om hvor det er taget (hvis man vel og mærket kender til eller har været i Skagen – eller hedder det på Skagen – det har jeg aldrig helt fundet ud af).

Jeg kunne se at mange af de gamle huse i midtbyen kun er i brug som sommerhuse og hvor er det synd. Byen mister sin sjæl og bliver en spøgelsesby, når den ikke er befolket året rundt. Underligt at man ikke har lavet bopælspligt i by-husene, der er jo sommerhuse og ferielejligheder nok rundt omkring i området!

Det blev også til et rigtigt hyggeligt møde med Mette og Bjarne fra DcH Skagen – og deres lab Samson ikke at forglemme. De skulle have lidt instruktion i at opdatere klubbens hjemmeside, som de har overtaget da jeg måtte sige stop. Det er lidt spøjst, at skulle møde mennesker man kun har udvekslet lidt mails med og derudover intet aner om. Men det var hyggeligt, og snakken gled let og ubesværet.

Det blev en lang dag og da jeg skulle hjemad kunne det ikke gå hurtigt nok. Musikken røg på max og der blev trykket lidt ekstra på speederen… Jeg sender derfor en meget venlig tanke til føreren af en hvid kassevogn fra MT Højgaard, som satte farten ned på det helt rigtige tidspunkt, så jeg passerede en af politiets kameravogne i et tilladt tempo! Ikke nok med at jeg står over for en større tandlægeregning – havde jeg så oven i købet fået en stor fartbøde, så var det da endt med havregrød i en måned!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *