Mission accomplished

Hækken er klippet – og tilfredsstillelsen er stor. Den blev faktisk ret pæn, når jeg selv skal sige det! Indrømmet – arme og hænder er trætte, meget trætte og dagens anden planlagte opgave – støvsugning og gulvvask – er udsat til i morgen eller i hvert fald nogle timer. Det er hårdt at holde sådan en maskine, men specielt synes jeg, det var kavt at skulle aktivere to knapper for at bruge den – jeg ved godt, det er af sikkerhedsgrunde, men alligevel..!

Og så har en vittig hund spurgt, hvad jeg skal bruge en trillebør til i den bette have…

…det her, smart ass 😉

Nu vil jeg trave en tur med min rødhårede veninde. Måske skulle vi passere syrenerne igen – vasen trænger til genopfyldning! Og så vil jeg hjem til en god kop kaffe og et byllup!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *