Opgradering…

Lige da jeg havde fået hele møget (altså denne blog) op og køre blev der annonceret en ny dansk version af WordPress. Det ville være smadderærgerligt at starte ud med noget, der på forhånd er forældet, så jeg gik fluks i gang med opgraderingen… meeeen jeg skal hilse og sige, at det altså bare ikke lige er noget man gør – PHP og databaser er en kende langhåret. Superhelten i mit liv er desværre ikke PHP kyndig og måske godt det samme, for ellers havde jeg nok bare slået ud med armene og overladt problemerne til ham – og det havde jeg ikke lært noget af!

Indrømmet… desperationen har ligget og luret millimeter under huden og jeg har mere end en gang været på nippet til at klappe låget ned på den “åndsvage computer” – men jeg klarede det!

Intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet (men det kræver tålmodighed – og det er ikke min stærke side)

Nu tror jeg så, der skal gå et par dage inden jeg roder rundt i maskinrummet igen – bortset fra lidt småjusteringer i designet som jeg ikke er helt tilfreds med endnu! Blandt andet måden at vise billeder på mangler at finde sit endeligt ståsted – jeg har prøvet med slagskygge, runde hjørner og nu senest den tynde blå linie (se billedet herover) – men det funker ikke helt… endnu!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *