19 tanker om “En lille snas af et bryllup

 1. Dejlige billeder du har fået skudt. Det er præcis den type billeder der betyder noget, fremfor måden der blev taget billeder tidligere, dengang vi kun fik dem på papir. Det var dengang alt var så opstillet, i dag får vi situationerne med. Og det er du så fantastisk til at fange. FEDT.

 2. Hvis bare alle havde en ‘hus-fotograf’ som dig, så ville der være mange flere varige minder, der ville blive taget frem og vist igen og igen. Du rammer en nerve og en smukhed, uden at det er opstillet, Mette 🙂

  1. Jeg havde aftalt med pigerne, at de skulle lade som om jeg ikke var der, og jeg tror de reelt glemte mig, selvom jeg stak kameraet i det hele. Og det var netop hvad min øvelse gik ud på og den slags billeder jeg synes bedst om og håber at kunne komme til at mestre.

 3. Superdejlige billeder 🙂 <3

  Tager du billeder af børn – altså ikke små børn der ligger stille, men 3 "lopper" ??
  Knus

  1. Jeg tager slet ikke billeder sådan på bestilling 🙂 men kunne det være billeder taget mens de leger på f.eks. en legeplads kunne jeg måske godt. Jeg er bare ikke til pæne studie fotos 🙂

 4. Godt gået Mette 🙂
  Nu “risikerer” du at hænge på flere af den slags begivenheder i fremtiden 😉
  Jeg ville få kolde tæer med det samme, hvis jeg blev spurgt …

 5. Fantastisk billeder og fantastisk film, jeg ville blive lykkelig over at få den – både som brud/gom og som forælder. Du har fanget netop de øjeblikke, som gør sådan en dag til noget helt specielt – kærligheden, alle følelserne, forberedelserne, hele forløbet. Skide godt Mette.

 6. Hvor er det flot. Bliver skisme helt rørt over de smukke billeder og stemningen. Tillykke til det unge smukke par,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *