En kælling fra hver by

Pinsen har været én lang forlænget arbejdsweekend.

Dem der i sin tid har lagt fliserne i min lille gårdhave har vist hentet hvad de har kunnet finde af brugte fliser rundt omkring. De er ikke ens hverken i overflade eller størrelse. Udover det har de har længe været fyldt med både alger og mos og på en regnvejrsdag så glatte, at jeg har været ved at falde på halen mere end en gang.

Jeg gik i gang med højtryksrenseren fredag og gjorde det færdigt lørdag.

For pokker et svineri det kan lave. Jeg har ved at give op for alt var svinet til, der er ingen afløb i gården jeg kunne feje vandet ned i og jeg var nødt til at ventet til alt var tørt, før jeg kunne feje alt det løsnede skidt væk.

Lørdag eftermiddag fik jeg styr på det og søndag kom jeg så langt, at jeg kunne hente fugesand i XL-Byg.

Sikken en forskel det gjorde. Det er en fornøjelse at gå derud nu.

Det bliver aldrig fantastisk, men i det mindste er vi gået fra grønne fliser til grå.

Jeg er mørbanket og træt. I morgen er jeg inviteret på frokost inden i Aalborg og skal ikke røre en finger – det trænger jeg til.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *