Fantastiske Toyota

Vejforholdene er ved at være normaliseret i Nordjylland efter onsdagens snestorm.

Jeg var på job fredag og på vejen mellem Hals og motorvejen kørte jeg på tør sort vej, så jeg var temmelig overrasket over at komme ned på motorvejen og finde den i elendig stand… fastkørt sne og pløre over alt, hvilket resulterede i enormt langsom kørsel.

Da jeg nåede jobbet fortrød jeg, at jeg var kørt ind på kontoret.

Jeg er ikke vild med at køre under sådan nogle forhold og da slet ikke i en lånt bil. Det gik og i morgen tidlig er der udsigt til en normal tur. Stadig i lånt bil.

Jeg kører Toyota C-HR, mens iGo er på værksted – og jeg er ikke helt sikker på, at jeg ønsker at bytte igen.

Nøj, den er lækker at køre i. Det er hybrid modellen med automatgear og ALT i udstyr. Desværre har den pga. vejret holdt stille det meste af tiden, men tidligt til morgen havde jeg er ærinde i City Syd og som Palle alene på vejene fik den lov at lave lidt.

I låve it. Havde jeg pengene til det, var det sådan en, jeg gerne ville have.

Men men men… iGo skulle være klar til afhentning i morgen eftermiddag efter en uge på værksted. Den er jeg nu også glad for trods den noget ringere komfort, men drømme om en lækker bil koster jo ikke noget.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *