Farfars kommode

Min farfars lille hjemmesnedkererede kommode har fået nyt liv.

Jeg fandt den gemt væk i mine forældres udhus da vi tømte huset.

Først kom den med Nanna hjem, men da hun flyttede havde hun ikke længere plads og den havnede i mit gæsteværelse. Også lidt gemt væk.

Nu står den fin, nymalet og med reparerede ‘bagben’ – og er klar til at skulle fungere som sengebord i mit nye soveværelse.

Malingen er Surpreme Finish fra Jotun og farven hedder Deco Pink – en meget sart og varm rosa. Malingen er nem og lækker at arbejde med og flyder imponerende flot sammen (jeg er ikke sponsoreret af Jotun).

Jeg er ikke helt klar over om min farfar var uddannet møbelsnedker eller bare havde arbejdet som arbejdsdreng på sådan et værksted, men jeg kan i hvert fald huske, at han blandt andet lavede en fin dukkeseng til mig, byggede en væg-til-væg reol til mine forældre og så altså den lille kommode.

Min farfar, Christian Nielsen født i 1907, er den unge mand til højre i billedet. Ligner han i øvrigt ikke en ung Leonardo DiCaprio?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *