Lockdown

Fredag aften blev en anelse mere spændende end vi synes om.

Vi hørte, at der var en ‘incident‘ på Oxford Street Station, som blev behandlet som terror. Vi var ikke i nærheden på det tidspunkt, men havde været der mindre end en time før panikken spredte sig, butikker blev lukket, undergrundsstationerne evakueret og Oxford Street blev fyldt med politi.

Vi var meget i tvivl om det var en god ide at tage i Winter Wonder Land, men valgte alligevel at tage af sted med Tuben som efter et par timer igen var åbnet.

Politiet var massivt tilstede, men så vidt jeg kan forstå på nyhederne herovre var der tale om falsk alarm. Pga. tidligere hændelser bliver der selvfølgelig ikke taget chancer og det føles ret trygt.

3 Comments

 • Helle k.

  Puha – kan godt forstå I tænkte over tingene … da jeg hørte det i radioen, var de heldigvis nået frem til, at det var falsk alarm, men jeg tænkte alligevel meget på jer i fredags. Men som man siger, så skal de, altså terroristerne, ikke have lov til at tage “livet” fra os af ren skræk. Men det er nok lettere at være modig, når alt er fryd og gammen.

 • Mette L

  Man kan både ha’ det godt og skidt med, at de er i så højt beredskab, da enhver lille bagatel bliver blæst op som noget stort. Men jeg vælger nu alligevel at være glad for, at de gør det, så de er der, når det virkeligt sker.
  Og enig med Karin i, at det var godt, I tog afsted til Winter Wonder Land.

 • Karin

  Da jeg hørte om det, gik mine tanker straks til jer, det var så først da det blev omtalt som falsk alarm, jeg hørte det.
  Det er jo godt myndighederne er i så højt beredskab, det kunne jo være.
  Godt i valgte at tage i Winter Wonder Land, det ville da være trist at blive på hotelværelset den sidste aften.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *