En gammel sur krage.. måske

Det er ikke ret meget mere end en måned siden, at jeg sad og fornøjede mig over en udsendelse i Anders Aggers serie ‘Indefra’.

Jeg glædede mig over hans medmenneskelige ordentlighed og hans evne til at at tage fat i svære emner med en ærlig og respektfuld nysgerrighed.

Mange kunne lære noget af Aggers måde at behandle sine ‘ofre‘ på. Blandt andet TV2, som lige nu sender anden række af udsendelser om tvillingerne Anders & Torben.

Jeg beklager, men jeg bryder mig overhovedet ikke om måden de udstilles på i de udsendelser. Det minder i uhyggelig grad om de ulykkelige mennesker man engang fremviste på markedspladser.

Som man kunne fascineres af.

Grine af.

Kald mig bare en gammel sur krage.. men jeg synes sq ikke, at det er i orden!

8 Comments

 • Karin

  Os der kender dem fra bybilledet og virkeligheden må indrømme at udsendelserne er meget tro mod dem begge.
  Har en veninde (ikke den nærmeste), hun er med i en klub hvor Torben og Anders er med, og alle i klubben er enige om, de er godt gengivet i udsendelserne.
  De er synkron i alt de foretager sig,

  • Mette

   Det tvivler jeg ikke på og de er jo også voksne og (antager jeg) ved deres fulde fem.

   Men der er noget med måden de fremstilles på, der er forkert i mine øjne. Udsendelserne kunne sagtens være mere nuanceret end blot at udstille dem som klovne.

  • Mette

   Jeg synes faktisk, at Nick Horup har lavet nogle fine udsendelser om Morten og Peter. At de senere skulle trækkes rundt i manegen til alverdens andre ting var synd og unødvendigt.

 • Mette L

  Det har du ret i, det havde været en helt anderledes udsendelse, hvis Agger havde lavet den 🙁 Vi blev også lettere stødt over den udstillende måde, der filmes på.

  • Mette

   De er helt sikkert både anderledes og fascinerende – og en enkelt udsendelse med respekt og interesse for menneskene indenunder havde været okay.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.