Billigt til salg

Dogue de Bordeaux han, 4 år, kastreret og renlig,
samt ældre tæve på 8½ år med en smule skavanker
meeeget billigt til salg!!!

IMG_8748

IMG_8729Begge hunde var fuldstændig krop umulige i dag. Den gamle skred indimellem nogle træer, mens Lillebror havde retning ligefrem i temmelig opskruet tempo.

Han bevæger sig hurtigst, så han blev indfanget og så tilbage efter den gamle, som ikke har så meget fart på men til gengæld heller ikke lader sig påvirke af min insisterende kalden.

Hun kommer, når hun er færdig med det hun har gang i… og ikke et sekund før!

Jeg fandt dog hurtigt ud af hvad der havde fået dem op og ringe… for kort efter det endelig var lykkedes mig at fået samling på tropperne, mødte vi et par dådyr, som helt sikkert lige havde krydset vores vej.

Resten af eftermiddagens tur blev ikke meget bedre.

Især Lillebror kørte i et højere gear end normalt.

Jeg tænker, at weekenden kommer til at indeholde en lang tur til Vesterhavet, hvor han for alvor kan brænde noget krudt af. Ellers er jeg bange for de snart ender i Gul & Gratis (:

15 Comments

 • Fruen i Midten

  Det er ikke foråret, men vinteren, der gør det. (Måske). Her går rådyrene i haverne og kommer meget tæt på husene i øjeblikket, og Kamelen får fært, næsten i det øjeblik, hun kommer ud, og hvis vi ikke er helt fremme i skoene, stæser hun afsted og/eller står og gør som en anden klaphat klokken enten alt for sent eller alt for tidligt. Ikke noget hun bliver vildt populær på 😉

  • Mette

   Godt man ikke har så fin en lugtesans… det er jo ikke alt der ligefrem dufter af violer 😉

   Der er et par steder på vores luftetur, hvor vi hver eneste morgen sætter gang i ‘alarmerne’ hos de hunde der morgenluftes i haven. Klokken er på det tidspunkt 5.15-5.30… jeg ville sørme heller ikke synes om det, hvis jeg var deres nabo og sov min sødeste søvn.

 • Lone G

  Kan du ikke tage min Old English Sheepdog med…..han kan også det med at ignorere mig fuldstændig hvis han har opsnuset noget rådyr l… el lign 🙁 Han har også lidt skavanker, en af dem er dog til min fordel, for han opdager ikke rådyrene selvom vi går meget tæt på dem – men hans lugtesans fejler ikke noget 🙂

 • Lone

  Det er foråret, tror jeg. Min har også været kropumulig idag – været på langfart adskillige gange – helt og aldeles døv og nu ligger hun her i sofaen og snorker de uskyldiges søvn……..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *