Booket og betalt

Poden og jeg tager, som så ofte før, på en af vores små ture til det svenske. Økonomien er desværre ikke til 8 dage sydpå, men mindre kan faktisk også gøre det. Det handler i virkeligheden mest om at komme væk hjemmefra og se noget andet end det hjemlige hood og til det formål er Sverige faktisk lige så anvendelig som Spanien.

RubinenUdklip

Vi plejer at bo på ‘Opalen’, men i år rykker vi lidt længere mod byens centrum til ‘Rubinen’… deres tagterrasse lugter da lidt af et mere eksotisk rejsemål. Lidt (:

Vi har efterhånden rejst til Göteborg så mange gange, at vi er drevne ud i at køre med sporvogn og finde rundt i byen – vi ved hvor vi skal spise og hvor vi skal shoppe.

Og Sverige… det er da også en slags udland!

12 Comments

 • Helle K.

  Jeg har aldrig været på charterferie – eller i udlandet overhovedet,(jo en uge i Sverige og Norge med skolen og endages tur til Tyskland),så jeg er nok ikke den rette til at dømme – men jeg vil hellere en uge til Sverige, end jeg vil ligge og svede på en strand i syden. Jeg synes, strandlivet er vildt kedeligt … så vil jeg hellere være hjemme og gøre det jeg har lyst til.

  • Susanne

   Jeg er så enig Helle.
   Jeg ved ikke om det skyldes min omkring farende barndom (har boet 7 forskellige steder på 7 år i Sverige) men jeg er bedst tilpas med endagsture 🙂
   Jeg husker endnu, hvordan det var at sidde i en bil i over 1 døgn når vi skulle hjem på ferie i Danmark fra nord Sverige.

  • Mette

   Jeg har altid rejst meget både som barn og voksen. Jeg har kørt Europa tyndt sammen men mine forældre og som voksen har jeg været over det meste af verden… mangler dog østen og Australien (:

   Jeg synes det er berigende at rejse, at se hvordan andre mennesker lever, at møde fremmede, at få udvidet min horisont og jeg vil nødigt ha’ været rejserne foruden.

   Jeg er slet heller ikke færdig med at rejse endnu. Når jeg engang bliver pensionist, så skal jeg ud og føjte… og det bliver ikke charter 🙂

 • Susanne

  Jätte bra! I skal næsten op, hvor jeg har boet, eller jeg skulle måske nærmere sige, et af de steder jeg har boet.
  Skulle I få lyst til at tage på den anden side af Sverige, kan jeg varmt anbefale en tur til Gotland 😉

  • Mette

   Jeg vil rigtig gerne på den side af Sverige. Vi kender jo nærmest området fra alle de krimier der foregår her 🙂

 • Johanne

  Göteborg er skøn – og jeg er en lillebitte smule misundelig (på den gode måde).
  Rigtig god tur 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *