To trætte fra kassen og en gul trøje

Jeg måtte iføre mig chaufførkasketten i dag og komme et par trætte festivaldeltagere til undsætning. Turen gik til Nibe for at hente dem hjem fra festivalen, der har varet siden tirsdag. 4 dage var åbenbart nok til at tage energien fra sådan et par festaber.

Jeg forstår dem godt. Jeg havde ikke orket én (:

Poden fik set og hørt L.O.C. som spillede natten til fredag og det var hvad hun kom for.

IMG_3619

Det blev et par timers velkomment afbræk på en lørdag fyldt med praktiske opgaver af den kedelige slags. Rengøring og tøjvask… som dog blev akkompagneret af Tour de France i mit fjernsyn og derfor lidt mere spiselig.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ææælsker at se Tour de France. Ikke mindst fordi TDF i efterhånden mange år også har betydet 3 ugers sommerleg kolleger imellem. Vi har hvert vores managerhold og konkurrerer, håner, hoverer, mobber… og har det overordentligt fornøjeligt.

Vi er i gang.

Må den bedste kvinde vinde (:

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *