Shit happens…

– er det ikke sådan man siger.

Maskinmesteren forsvandt ud af mit liv lige så pludseligt som han kom ind i det. Forsvandt som i ‘sunket i jorden‘ og fuldstændig ukontaktbar… uden jeg har nogen som helst anelse om hvorfor!

Meget mærkelig exit!

Men okay, har man ikke n***** til andet end at stikke halen mellem benene og gemme sig, så tænker jeg, at han nok alligevel ikke var værd at samle på.

Der er desværre en kedelig tendens til, at jeg tiltrækkes af mænd, som kun består af varm luft… de er fyldte til bristepunktet med løfter og smukke ord, som der desværre overhovedet ingen substans er i. Eller også ‘tør’ de bare ikke. Eller også…  jeg ved det squ ikke helt.

Jeg har det helt fint… man skal ikke græde over eller fortryde noget, der gav smil og lykkebobler i maven. Heller ikke selvom det kun varede ganske kort. Jeg slikker de smårifter det gav og glædes over, at nogen fortsat kan sætte ild i det gamle hus og at jeg er åben og modtagelig for nye bekendtskaber.

Kan man egentlig sparke nogen så hårdt, at ikke engang Google er i stand til at finde dem???

(Kender du Lars Petersen, Brønderslev… så gør lige forsøget)

20 Comments

 • Inger Bonde

  Og her læser man så forklaringen på at “Lars” ikke er mere, og det var så det, pyt, pyt – der er bedre håndværkere derude, som har tungere n….. 😉

 • Maj-Britt Vestersøe

  Ups…. endnu en mand, som er totalt bange for sine følelser….
  Surt show, ikke spor rart, når man bliver “forladt” uden et ord.
  Op på hesten igen Mette, du er ham langt overlegen og fortjener noget meget, meget bedre.

  Det gør mig rigtig ondt, troede jo lige, at vi skulle have dig svævende på den berømte lyserøde sky.
  De varmeste tanker herfra….

  • Mette

   Det troede jeg også selv, men sådan kan man blive så skuffet i hjertet.

   Jeg var virkelig blevet glad for ham og i min naivitet troede jeg det var gensidigt – det tror jeg forresten stadig – og hvad pokker der er årsagen aner jeg fortsat ikke.

  • Mette

   He he… det er okay, men synes du jeg er en fjols er du velkommen til at sige det… nogen gange er et spark over skinnebenet godt 😉

 • Birgitte Bonde

  Aj altså, Mette – det er jeg ked af at høre… Men flot at du tager det så sejt. Når man lukker en dør, åbnes en ny 🙂

  • Mette

   Jeg var virkelig blevet glad for ham og i min naivitet troede jeg faktisk det var gensidigt… så jeg håber ligesom Anette B at der er en god grund til forsvindingsnumret.

 • Anette Bargholz

  Hmm mærkelig opførsel… men jeg “håber” at der er en grund til hans forsvinden, for hvis det bare er fordi… så er det sgu for langt ude…!

  • Mette

   Jeg tror ikke, at jeg nogensinde får det at vide… og så er det endnu en ting jeg kan undre mig over.

 • Anita Jensen

  Sikken et kæmpefjols!! Han er bare én af dem, der ikke kender kvalitet, når han ser det. Ham kan du sgu ikke bruge i længden alligevel. MEN hvor godt at du ikke er brændt og bange!!!

  • Mette

   Jeg ville gerne kunne være vred på ham, men det er jeg ikke… jeg er mest bare skuffet fordi jeg faktisk synes vi havde noget rigtig godt kørende…

 • Catarina

  Øv da – det er sgu da en mærkelig opførsel. Han kunne da i det mindste have sagt hvorfor han ligesom ikke ville mere. :-/
  Håber du får en dejlig søndag trods alt.
  Knus fra Fyn

  • Mette

   Meget mærkelig opførsel… jeg ved godt man siger, at alting har en årsag – men her er jeg godt nok fuldstændig blank.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *