Hende med hundene

Jeg har nævnt det før… i mosen – ja, i Hals i det hele taget – er der ingen, der skævt til de røde. Ikke engang nu, hvor jagtsæsonen er gået ind og man godt kunne tro, at jægerne ville synes, at det var temmelig problematisk med løse hunde i mosen.

IMG_2310

I dag blev vi antastet af en fyr på knallert. En jæger. Vi snakkede lidt, han klappede hundene og var synligt imponeret over Lillebrors størrelse. Jeg fortalte ham, at jeg havde været lidt skeptisk, da jeg begyndt at færdes derude, at jeg ikke vidste, hvordan det ville blive taget, men at jeg kun havde mødt venlighed.

Vi har talt om dig på et par møder i jagtforeningen… vi kender alle din bil, dine hunde og dig. Vi kan se du har styr på det (!!!). Du er noget særligt og det er okay at du går her. Alle andre henvises venligt, men bestemt til hundeskoven.

Selv ham, der har jagten på det område hvor søen ligger, er indforstået med, at vi har indtaget området.

Godt så… den særstatus håber jeg så, at kunne leve op til 🙂

15 Comments

  • Mette

   De er så lade og tunge, at man egentlig ikke behøver det store ‘styr’… de er lydige til husbehov men jeg har haft et par meget heldige episoder i mosen (med rigeligt frolic i lommen) hvor jeg har duperet mig selv og de jægere, der passerede i biler 😉

  • Mette

   Det synes jeg også og var så glad da vi gik hjem 🙂

   Jeg har bevidst valgt mosen for at kunne gå uden i fred… og det får jeg netop lov til – bortset fra de venlige smil og vink vi altid får fra forbipasserende.

 • Anette Bargholz

  … og sikke tider for dig 😀 Du scorer, bliver scoret og er samtaleemne ved jagtforeningen… du ER noget særligt 😀
  You go girl…. 😀 😀 😀

 • Anette Bargholz

  Sidder med et smil fra øre til øre… hvor sejt og dejligt med åbensindede og fordomsfri mennesker…. Fedt, Mette… 😀

  • Mette

   Det har været min oplevelse lige fra starten. Folk smiler og hilser i stedet for at gå over på det andet fortov som jeg er vant til.

   Jeg tror ikke EB sælges i så mange eksemplarer i Hals, så solk herude er ikke påvirket af mediehysteriet 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *