Sun, sun, sun, here it comes

Borgmestermolen, Præstens Plantage, Krebsehavet, Trekantskoven, Skallerevlerne… det er pudsige navne stederne har fået heromkring.

Der var stille på jobbet, så jeg tillod mig at smutte tidligt og få glæde af det dejlige vejr.

Hundene blev pakket i en ruf og så kørte vi nordpå til netop Borgmestermolen. Det er det sted jeg før har omtalt som Gerå strand, men som ved nærmere studie af vildtreservatet infotavle viste sig at hedde Borgmestermolen.

Det fremgår ikke hvorfor den hedder sådan og Google har heller ikke kunne give svaret. Det ærgrer mig lidt. Jeg synes, at det er lidt sjovt at kende lokalhistorien. Måske skulle jeg prøve at spørge Biblioteksvagten – de har tit kunnet hjælpe mig med de underlige spørgsmål jeg indimellem tumler med.

IMG_1570

Vejrudsigten lover lige så lækker en dag i morgen og jeg tænker, at jeg nemt kunne lokkes til at bruge endnu en flextime… hvis opgavebunken tillader det.

2 Comments

  • Henriette

    Skoent billede og saa taenker jeg at saaadanne billeder ville vaere oplagte til at supplere historier fra lokalomraadet.Det er meget nemmere for folk at huske stedet og genkende det,naar et billede foelger med-isaer billeder med saa meget stemning :)Bare en tanke 🙂

  • Pernille

    Jeg synes også lokalhistorie er spændende. Min far – som efterhånden er flyttet nogen gange – sætter sig altid som noget af det første til at undersøge det nye steds historie. Det er der kommet spændende historier ud af 🙂

    Hvis de ikke kan hjælpe på biblioteket, hvad så med lokalhistorisk arkiv?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *