Det er en prøve…

Lillebror står op med solen og det er efterhånden ret tidligt. Jeg håber ikke, at det fortsætter sådan for så bliver det en stærkt søvnreduceret sommer.

Når hele huset så er oppe tager både han og Ninjaen så en ordentlig formiddagslur og så kan jeg sidde her med alle mine lysvågne talenter…

Jeg hækler og drikker kaffe, mens de snuer. I fredags havde jeg en tyrker tro på, at det var piece of cake at hækle sådan en ´dot pude‘ men efterhånden som arbejdet skred frem viste det sig, at være sværere end først antaget. Min er nemlig ikke fin rund  i striberne som den ‘Lutter Idyl‘ viser… men nærmere sekskantet. Derudover har jeg lidt svært ved at få farveskiftene til at se pæne ud.

Nåmen skal vi ikke bare sige at denne her er en prøve og at den næste bliver meget pænere..?

IMG_1167

4 Comments

  • Mette

   Det er et umådelig kedeligt projekt – rundt og rundt og rundt 🙂 Jeg har købt uldgarn til den næste og har vist fundet teknikken så den ikke bliver kantet.

 • Monica

  ” alle mine lysvågne talenter”… hehe… Bundy er heldigvis så “large” at han tilpasser sig, og sover gerne længe med vi andre i weekenden…
  Han er iøvrigt lidt på skrump nu.. suk… den dyre læge mente 72 kg liige er i overkanten… især siden det er 4 kg mere end sidste år… hm… dvs han tilpasser sig sin matte i den afdeling også… mere suk…

  • Mette

   Jeg har netop gået om tænkt om Lillebror måske er blevet lige kraftig nok. Jeg tror, jeg smutter en tur forbi dyrlægens vægt 🙂

   Han var meget slank da jeg fik han sidste år, men nu er han jo en fuldvoksen han og skal jo også have lidt huld. Men altså ikke for meget.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *