Når de siger det på News er det rigtigt…

Da det var moderne med ‘fyldige’ læber var jeg trendy og nu er jeg det sørme igen. Min alder alder og hårfarve er hip… man har da lov at være heldig.

graadklip

Læs og se med her (jeg har tjekket… indslaget er fra 31. marts, så det er ikke en aprilsnar)

I virkeligheden er jeg græsk-katolsk om jeg er trendy eller ej. En egenskab der – ligesom det grå hår – bliver mere udtalt med alderen. Nu handler det mest om hvad der er praktisk og komfortabelt end at ligge under for tidens mere eller mindre klædelige trends.

Men jeg vil da flashe mit grå garn med glæde… så længe trenden holder (:

6 Comments

 • Susanne

  Jeg er ligeså grå som dig Mette. (Og ligeså kort håret forøvrigt) Farvede også hår for år tilbage, men nu har jeg ikke lyst til, at komme alt det giftstads i hår/hovedbund mere.

 • Inge

  Jeg har kedelige sporadiske grå hår – og dem kamofleg…- fuck, det kan jeg ikke stave til…. dem forsøger jeg at sløre…. men hvis jeg havde dit hår ville jeg være glad

  • Mette

   camouflere eller kamuflere 😉

   Jeg have også farvet mit hår i årevis. Ikke for at dække det grå men bare fordi det var sjovt. Da jeg så besluttede, at jeg ikke gad det mere blev jeg overrasket over hvor gråt det faktisk var inden under. Jeg gad dog godt, at det blev gråt over det hele… det ligger mest som sådan en bred krans fra øre til øre 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *