Endelig fredag…

… som nu er blevet lørdag. Jeg havde et sammenbrud i går – på bloggen altså – og blev afbrudt midt i min fredags ordstrøm.

Efter tre tandlægebesøg på en uge kan jeg endelig sige, at jeg er færdig… i dag grinede vi endda så meget, at det var svært at holde munden åben og skære tænder på det rette tidpunkt. Tandlægen havde et kort øjeblik glemt, at den tand der var knækket og som jeg har under behandling sad i overmunden og var begyndt at puste luft på en tand i undermunden under mine vilde protester… jeg mente, at det var heldigt, at det ikke var et ben jeg skulle have amputeret og så gik hele behandlingen op i latter.

Latteren forstummede dog i samme øjeblik jeg kom ud i venteværelset og modtog regningen :-/

Nåmen tilbage på jobbet ringede en meget meget glad Pode og morens dystre tanker blev gelejdet væk fra den tomme bankkonto.

Hun og kæresten har det sidste års tid boet i en lille bitte loftlejlighed i et hus ejet af kærestens mormor og morfar. Sidste år døde mormoren og det resulterede i, at huset i januar blev solgt med overtagelse pr. 1 april og de to unge på loftet derfor skal flytte.

De er medlem af hver deres boligselskab og har fået adskillige tilbud på lejligheder de sidste måneder, som de dog har stået for langt nede på listen til at få. Men i dag lykkedes det… de har fået en to værelses lejlighed på 68,4 kvm og med stor altan på toppen af Gug til 3700 incl. varme… og endda med indflytning pr. 1. april. … hvor heldigt er det ikke lige.

– og her gik bloggen så død!

Fredag aften blev tilbragt i en slags selskab med Oscar, som reddede min røv og er grunden til, at ordstrømmen nu kan fortsætte (:

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *