Ikke min dag

Inden torsdagen nærmest var begyndt sad jeg med en kvart kindtand i hånden og et gabende hul i munden. En opringning til tandlægen kl. 8 var lige så deprimerende… han er nemlig på kursus og først tilbage i næste uge.

Han har en tandtekniker ansat, som ville kigge på den og konstatere om det skulle laves akut hos en anden tandlæge eller om det kunne vente til Mogens tandlæge er retur.

Heldigvis er resten af tanden og fyldningen intakt så det eneste hun gjorde var et lægge noget midlertidig ned i hullet og lige pudse de skarpe kanter. Det føles som hullet er enormt, men tungen har vist med at sende temmelig overdrevne signaler til hjernen.

Indtil midt i næste uge kan jeg leve i lykkelig uvidenhed om vi snakker krone eller blot plastfyldning… jeg satser på det sidste!

One Comment

  • Helle K.

    Øv med tanden – men du har ret i, at hullet føles som KÆMPE, men måske ikke er det. Jeg taler af erfaring, sidste eller måske forrige år skulle jeg lige smage en guldkaramel, den var stillet frem som smagsprøve i Super Brugsen i Støvring og ud røg en kæmpe plombe i en kindtand. Det føltes som et krater, men var heldigvis noget mindre… min tandlæge bor i Støvring og han fortalte, at han har en aftale med Super Brugsen om karameller til kunderne – for at skaffe kunder til ham ;)Det hele endte med plastik og 1200 kr. Held og lykke med din tand.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *