Det forklarer en hel del

Min skrivebordsmakker og jeg kunne til morgen konstatere, at det er akkurat lige så svært at komme igang efter weekenden på en tirsdag, som på en mandag. Vi overvejede om vores ‘marts senior ordning‘ ikke skulle udvides til også at omfatte tirsdag, men så mange feriedage er der alligevel ingen af os der har.

graa_udklip
Vi har langt flere gråhår end feriedage… og her er måske forklaringen (:

Jeg blev ‘straffet’ for min mandagsfridag i form at en uoverskuelig opgavebunke – men sådan er det nu engang, når man er alene om opgaverne. Jeg ville ikke kunne nå bunden af den, om jeg så knoklede r**** ud af bukserne… så det lader jeg være med!

Onsdag havde vi planlagt  en udflugt til vores afdeling i Odense, men den er udsat pga. et dødsfald. Vi tager turen næste onsdag i stedet og håber de så kan nå at bage den fynske brunsviger, som vi har hørt så meget om (:

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *