Ting, der gjorde mig glad i dag…

Morgenen startede med et tjek i hvalpekassen hos Birgit og hendes en uge gamle labradorhvalpe. I går tog Birgit mod yderligere tre stk, som havde mistet deres mor under et kejsersnit. Det har været med tilbageholdt åndedrag, at jeg har fulgt med i modtagelsen på FaceBook, men heldigvis har Birgits tæve taget rigtig godt mod de tre moderløse hvalpe og jeg blev helt blød, da jeg til morgen kunne se, hvor godt det går.

Blød blev jeg også over at se Stine’s pakkede tasker på Instagram. Det betød nemlig, at hun efter længere tids indlæggelse i dag er kommet hjem med sin lille præmature babypige, som jeg ser frem til, at se meget mere til.

Og så har jeg fået en stor og uventet gave i dag. Det er ikke noget jeg ønsker at uddybe her, men lad mig sige, at den har gjort mit liv en del nemmere.

IMG_9779

Munden bliver også glad i dag… kantinen har leveret og den her lille kalorie kugle har jeg tænkt mig, at indtage til kaffen og i et kort øjeblik glemme alt om LCHF (:

6 Comments

 • Stine

  Åh hvor er du sød Mette. Vi er hjemme og vi elsker det! Jeg har lige ammet og hun ligger ved siden af og knirker. Det er så skønt endelig at være hjemme alle tre <3

  • Mette

   Det er så dejligt at høre, Stine… selvom man ikke kender hinanden udover cyberspace, så bliver man alligevel på en eller anden måde berørt både når det går godt og skidt. Jeg gør i hvert fald.

   Endnu engang tillykke med hende – jeg er sikker på, at vi kommer til at se meget mere til den unge dame 🙂

 • Susanne

  Iiihh altså, jeg kan sku ikke stå for sådan nogle små vapser, kæft hvor er de søde 🙂
  Det lyder til at ha været en fantastisk dag 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *