Dagens optur

Efter et år, tre tilmeldninger, en dårlig anmeldelse på Trustpilot og derefter korrespondance med kundeservice og en enkelt rykker til samme lykkedes det mig i dag eeendelig, at få min helt egen flexleveringsmærkat til døren 🙂

post

Post Danmark høster heller ikke mange points for deres service!

2 Comments

 • Helle K.

  Det er da helt vildt dårlig service 🙁 Jeg kan kun rose for hurtigheden, da jeg bestilte min – den virkede inden jeg overhovedet modtog mærket til postkassen.

  • Mette

   Jeg har i et år fået leveret pakker på de tidligere beboeres mærke… det ville så være ok, hvis ikke det lige var fordi jeg flere gange er kommet hjem til et åbentstående skur og en åbentstående havelåge.

   Nu er det forhåbentligt i orden… hvis altså posten lægger mærke til at jeg er gået fra D til C 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *