Se Venedig og dø…

På sådan en mørk og kold november morgen kan det være svært at styre sin udlængsel. Særligt efter at ha’ taget turen til Hong Kong og Fiji gennem Martins fotografier, som er så smukke at man nærmest får åndenød.

Det er dog ikke ‘varmere’ himmelstrøg jeg drømmer mest om, for selvom de hvide sandstrande og det azur blå vand ser meget meget besnærende ud på billeder, så er jeg ikke god til for meget varme og kryb med øjne så store som tekopper.

Har du set den dejlige film “The Bucket list“, som følger to uhelbredeligt syge mænd (spillet af Jack Nicholson og Morgen Freeman) på deres tur med en ønskeliste af ting de gerne vil nå at prøve inden de “stiller træskoene”?

Der er forhåbentlig lang tid til, at jeg sætter mine træsko for sidste gang, men der for kan man vel godt drømme om oplevelser man nødvendigvis MÅ have før det er for sent.

bdk

Et af mine store ønsker er, at sejle op langs den norske kyst, ind og ud af de smukke fjorde og forhåbentligt se nordlys. Kunne turen kombineres med sejlads helt op omkring Nordpolen vil det være et ekstra plus.

At lære at danse argentinsk tango er også på listen… selvfølgelig helst i armene på en temperamentsfuld, mørklødet og passioneret skønhed… måske oven i købet i Argentina (:

Det er utroligt, hvad man formår, når man ikke kender sine begrænsninger.

Eller noget.

Måske bliver det bare ved drømmene – men dem er der heller ingen, der kan tage fra mig (:

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *