Rødgrød med fløde

Da jeg var barn lavede min mor altid rabarbergrød… en af mine absolutte yndlingsdesserter.

Og med rabarberbed i haven måtte jeg jo forsøge mig selv.

Jeg høstede godt et kilo rabarber og spædede til med lidt hindbær fra fryseren.

rab-page

Grøden blev lidt tynd, men smagen er fuldstændig som den skal være.

Sikke et festmåltid… Hr. Bjerres wokret efterfulgt af rabarbergrød.

Det er lige til en Michelin stjerne, hvis du spø’r mig (:

4 Comments

  • Karin - Abildjyden

    En smule misundelse her, fra kvinden med en altan, og ingen rabarber bed.
    Jeg køber gerne når de ligger hos grønthandleren, laver så både grød og kompot. Plus en smule i mit lille køle/fryseskab, så jeg kan glædes ved denne dejlige sommer spise, når mørket igen kommer, og simremaden får lov at stå der på komfuret den ½ søndag 😉

    • Mette

      Har ikke selv tidligere haft en have af de her dimensioner, hvor der er muligt at dyrke frugt og grønt. Jeg synes det er herligt og glæder mig til at kunne hente æbler, hyld, hindbær, løg, salat, tomater og krydderurter 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *