Beirut eller …

To skyderier på åben gade inden for samme døgn… jamen for fanden… det er et civiliseret land vi lever i… vi skyder squ da ikke bare dem, vi er uenige med!!!

Hvad er der lige gået galt i hovedet på de unge mennesker?

8 Comments

 • Annemette

  Argh, der er mange klaphatte til..
  Min niece og hendes kaereste blev overfaldet sidste är, bare fordi de körte det forkerte sted, pä det forkerte tidspunkt og det kostede dem dyrt, da en hel flok unge hev dem ud af deres bil og stak kaeresten ned..
  Der er sgu et eller andet der er helt fucked up i det danske samfund, när en 16 ärig knejt stikker en ung mand ned, bare fordi han ikke lige syntes at de skulle köre i “hans” gade 🙁

 • Trine

  Der er også bare nogle unge der er så uciviliserede at de ikke er egnede til at leve i vores civiliserede samfund. Er skide træt af at de bringer vold og skyderier til vores lille land….

  • Mette

   Enig Trine. Nu ved jeg så ikke om disse episoder er indvandrer relaterede, men det er de desværre ganske ofte. Underligt at de bringer deres middelalderlige æresbegreber og vold med herop. Man skulle tror det var den slags de var flygtet fra… men hvad ved jeg om det.

 • hennystewart

  Der er nogle børn, der vokser op uden ordentlig opdragelse eller omsorg. De bliver til sådan nogle voksne, eller halvvoksne, der “ordner problemer” på den måde. Deres “barnepige”, fjernsynet, leverer jo opskriften.

  • Mette

   Jeg tror, du har en pointe der Henny og når der så heller ikke er brug for de unge i samfundet så vil det gå galt.

 • jonna

  Også en af de ting der kan gøre mig urolig, syntes det er blevet alt for tit vi læser om det. Synd at de føler at være nød til at gribe til den slags måder.

  • Mette

   Jeg er glad for at bo i det mørke Nordjylland… vi er forskånet for det meste af den slags. Her kan man sende de unge ud i det Aalborgensiske natteliv uden behøve ligge vågen hele natten. Selvfølgelig er der også af og til problemer heroppe men aldrig af så grov karakter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.