Det skal være skidt, før det bliver godt

Det roder… kontruktivt rod, synes vi selv (:

Jeg lykkelig for, at vi bor på så forholdsvis få m²… ellers var vi vist aldrig blevet færdige. Jeg kan godt forstå, at nogen opgiver tanken om at bryde op… tænk hvis man havde flere hundrede m², at samle sammen på og samtidig var typen der var ked af at smide ud… det er jo noget, der nærmest minder om stavnsbåndets genindførelse.

I dag nåede vi til det, der var stuvet af vejen under min seng; Lego klodser, pladespiller, kufferter, mørkekammerudstyr, lamper, osv… noget røg ud, andet blev puttet i kasser.

Poden fik pakket det meste af sit værelse og fik sorteret i de store bunker med sko og tøj.

flytpage

I dag stødte vi også på bagsiden af flytningen: jeg havde håbet, at vi kunne fortsætte med at være tilknyttet Lægehuset i Vodskov, men sekretærene dernede ville ikke engang tage mod vores dispensationsansøgning. ØV.

Vi må lade være med at blive syge og håbe på, at den yngre læge der pt. vikarierer i Hals, slår sig permanent ned deroppe.

Nu gider vi ikke mere. I morgen er der atter den dag fyldt med arbejde.

Good night… sleep tight and don’t let the bed bugs bite!

4 Comments

 • Helle K.

  Åh ja det der med at flytte kan godt trække lidt tænder ud. Vi havde 400 kvm (jeg kan ikke finde det lille total) hvor vi boede før – vi smed ca. et lastbillæs ud, da vi flyttede og det føles så godt, at have styr på gemmerne – nu vil jeg aldrig mere gemme (og jeg overholder det, selv om Lasse græder, når jeg igen smider ud).
  Det må godt nok være et mas, nu du er husets eneste voksne (jeg ved godt, at Nanna er voksen, men sådan den med det overordnede ansvar).
  Håber du får styr på det hele – også en ny læge. Siden min gamle læge stoppede for 3 år siden, har jeg opgivet at få et forhold til min læge – de rejser igen og igen (jeg håber ikke, at det er pga mig).

  • Mette

   Jeg har altid været husets eneste voksne… også da jeg var gift 🙂

   Jeg synes det går fint fremad, jeg får i hvert fald krydset af på min to-do liste.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *