Nu med iPhone og karmakontoen fyldt op

I starten af maj fik alle medarbejdere i mit firma et tilbud om at få en smartphone.

Valget stod mellem fem forskellige typer. To gratis og tre med en lille egenbetaling.  Jeg valgte en iPhone 4s, som var en af modellerne med egenbetaling. Derudover valgte jeg at inkludere fri telefoni, MMS, SMS og data som man selvfølgelig bliver beskattet af. Mobilen var ikke ventet før om 14 dage, så glæden var stor da den allerede lå i mit dueslag i går.

Behøver jeg at sige, at jeg havde lidt svært ved at koncentrere mig om arbejdet fredag? Og ikke nok med jeg var distraheret… jeg forstyrrede også oraklet og en af vores teknikere, som selv har iPhone.

Nu har jeg styr på det. Den er sat op som jeg ønsker og synkroniserer med min mail og min kalender.

S’et blev vi enige om står får smuk, smart og sej… eller noget (:

Fredag blev der også sagt farvel og krammet igennem.

Først til en god kollega med nogle timers hyggeligt samvær på den lokale bodega og senere til en god ven.

Den første “for altid”, forstået sådan at hun valgte at gå på efterløn og derfor ikke længere vil være en del af min dagligdag… den sidste kun for en kort stund… heldigvis.

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *