Efterårskulør

Det kan være svært at forstå, at livet udenfor min lille familie faktisk går videre, som om intet var hændt. Men det kan jeg jo se det gør. Efteråret er her også og farver naturen smuk og gylden. Uanset.

Når jeg kommer på job, skal jeg til møder, svare på spørgsmål og tage stilling til dette og hint… og selvom det er rart, at få tankerne kanaliseret et andet sted hen, så er jeg bare slet ikke klar til, at der stilles for store krav til mig. Jeg kan passe mit arbejde, men overskud til ret mere end dét er der ikke. Endnu. Samtidig kan jeg mærke min lunte er lidt kort (kortere end den plejer) og jeg tror, at jeg vil benytte vores onsdagmorgenkaffemøde til forklare og/eller til at appellere til deres forståelse.

4 Comments

 • Helle K.

  Selvfølgelig svanser du ikke upåvirket videre – og det er en god ide, at fortælle på jobbet om hvorfor, så de kan forstå og være lidt overbærende, hvis du bider hovedet af en og anden.

 • Deborah

  Lyder som en god ide, selvom de nok har gættet det, er det nok sundt at sige, at man godt selv ved det. Det er lige straks weekend, det hjælper forhåbentlig lidt.

 • Anette B

  Ja, Mette – det skal du gøre (har du sikkert allerede gjort) 🙂

  Hørte engang dette råd: “Hvis du står i l*** til halsen, så hæng ikke med hovedet…”

  God bedring med din Far, Mette, ja, og med at “holde styr” på din Mor 😆

  Mange hilsener
  Anette B

 • Olines

  Rigtig god ide! De har jo sikkert mærket ændringen og hvis du har gode kollegaer kan det give lidt luft og forståelse for din situation, hvis du ikke har så er det jo deres skyld hvis de på et tidspunkt fremprovokerer et mindre udbrud – du har jo sagt det!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *